We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

[flexy_breadcrumb]

De Variabele is Best presterende werkgever 2016!

Elk jaar onderzoekt het NBSA-instituut welke bedrijven de meest succesvolle en innovatieve van ons land zijn. Dat gebeurt in opdracht van een aantal landelijke mediabedrijven, onder meer het AD, het Financieele Dagblad, BNR Radio en ook RTL 7 – waarover hieronder meer. Tot ons plezier en onze trots kregen we eind mei te horen dat De Variabele zich in de branche Groot Onderhoud tot de genomineerden mocht rekenen! En niet veel later volgde nog beter nieuws: we zijn branchewinnaar Groot Onderhoud!

Exposure en erkenning

Bij de award hoort een uitgebreid ‘exposure-pakket’, waardoor De Variabele zich een jaar lang kan profileren op prominente platforms. Het betekent dat we onze visie op groot onderhoud en verduurzaming nóg vaker en beter over het voetlicht kunnen brengen. Maar het is boven alles een bevestiging: we doen het goed en dat wordt opgemerkt.
Opdrachtgevers en brancheverenigingen (zoals Bouwend Nederland, OnderhoudNL en Uneto), maar ook de vakbladen (Cobouw, Bouwwereld en Bouwtotaal) schetsen een zeer positief beeld van De Variabele. Kernwoorden in hun beoordeling waren expertise, service, innovatie en persoonlijke aandacht. En dát is voor ons natuurlijk de grootste en belangrijkste prijs: erkenning van onze eigen omgeving. Bedankt allemaal!

Televisiedebuut van De Variabele!

Het programma ‘Succesvol Nederland’ van RTL7 besteedt zondag speciale aandacht aan de NBSA Awards. De Variabele is erbij en een van onze initiatiefnemers zal zijn zegje doen. Aanstaande zondag 10 juli na het ontbijt, om 10.30 uur of anders na middernacht, om 00.45 uur. Kijkt u ook?

Variabele werkgever

De Variabele is een innovatiecentrum en uitvoeringsorganisatie voor vastgoedonderhoud. Wij helpen woningcorporaties in heel Nederland om de match te maken tussen onderhoud en strategisch voorraadbeheer.Samen met u geven we toekomst aan bestaand bezit.

Over het NBSA-instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut is opgericht in 2011 om mensen en organisaties te versterken op hun weg naar succes. Het NBSA-Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het is de organisator van de grootste ondernemersprijs van Nederland.
www.nbsa-instituut.nl