We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

[flexy_breadcrumb]

Maak kennis met

Vastgoed Levensweg,
Serious Gaming voor Projecten

De Variabele en Hagemans Vastgoedonderhoud  presenteren met trots hun meest recente innovatie: Vastgoed Levensweg. Dit nieuwe instrument maakt uw vastgoedbeheer nóg efficiënter. Vastgoed Levensweg ondersteunt u op de weg van de initiatiefase naar de definitiefase in vastgoedprojecten. U bereikt uw doel, zonder dat u voor verrassingen komt te staan.
Samen met Renda, kennisnetwerk voor de bestaande bouw, nodigen we u graag uit voor de ‘première’ van Vastgoed Levensweg. Op donderdag 15 juni bent u vanaf 14.30 uur van harte welkom in CineMec Nijmegen.

Programma

14.30 uur Inloop
15.00 uur Start programma met inleiding door Wim Gramsma
15.15 uur Première Animatie Vastgoed Levensweg
15.20 uur Toelichting over Vastgoed Levensweg door Ludwig Smits en Helmy van der Werf
16.00 uur Wim Gramsma over de Customer’s Journey
16.30 uur Afsluiting met borrel
17.30 uur Einde

Wim Gramsma

Wim GramsmaWim Gramsma is de oprichter en één van de drijvende krachten achter CustomerSense. Wim is specialist in klantbeleving en heeft jarenlange ervaring in marketing, reclame en de reisbranche. Meer informatie over Wim en CustomerSense vindt u op www.customersense.nl.

Renda

Renda is het landelijk kennisnetwerk voor bestaande bouw, met enthousiaste vakmensen van diverse partijen in de branche. Renda helpt corporaties om duurzamer, innovatiever en beter te investeren in bestaande bouw, met een duidelijke focus op renovatie en transformatie. Het netwerk sluit naadloos aan bij de kennisbehoefte van haar leden en partners. De doelen van Renda zijn: kennismaken, kennis delen en samen kennis ontwikkelen. U bent deze middag van harte welkom, ook wanneer u geen lid bent.Renda

Toegevoegde waarde

De Variabele heeft niet alleen brede expertise in onderhoud (werkkracht) – we helpen u ook graag met innovatie en vastgoedadvies (denkkracht). Zo ontwikkelen we samen met u vernieuwende onderhoudsconcepten en klantvriendelijke bewonerscommunicatie. Met innovatieve producten en diensten optimaliseren we al jaren onze samenwerking met onze klanten en collega-bedrijven. Samen werken we aan beter, klantvriendelijker, duurzamer én leuker onderhoud van vastgoed.