We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

[flexy_breadcrumb]

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame vernieuwing in bouw en vastgoed? Van dinsdag 12 april t/m donderdag 14 april is in de Brabanthallen in Den Bosch de Renovatie & Transformatiebeurs 2016. De Variabele staat er ook! We nodigen u via dit bericht graag persoonlijk uit om een van deze dagen onze stand te bezoeken.

Ouderwets bijpraten

Eerst en vooral zien we de beurs als een mooie gelegenheid om bij te praten. Over ontwikkelingen en plannen in uw omgeving – én in die van De Variabele. Hoe gaan we met elkaar de uitdaging aan om toekomst te geven aan bestaand bezit? Daar hebben we het graag met u over, onder het genot van een hapje en een drankje. We ontvangen u graag in stand 5.D030.

Iets te vieren

De Variabele staat voor het eerst op de Renovatie & Transformatiebeurs en dat vieren we! Op woensdag 13 april bent u vanaf 15.00 uur tot 18.30 uur van harte welkom in onze stand, om samen met ons te proosten op een mooie toekomst voor bestaand bezit.

Kennis delen

Door kennis te delen komen de beste samenwerkingen tot stand. Elke dag nodigen we partners van De Variabele uit, die korte sessies leiden over uiteenlopende, actuele onderwerpen. Vooraf en aansluitend kunt u persoonlijk met hen in gesprek. Onderwerpen die op de agenda staan, zijn onder andere Wetgeving Flora & Fauna, Duurzame Businessmodellen en Bewonerscommunicatie. Verder vertellen we u graag meer over onze concepten. In het bijzonder over ons rekenmodel SMILE, waarmee u snel investeringsscenario’s kunt toetsen, over de volle bandbreedte van uw organisatie en stakeholders. Een voorproefje kunt u hier bekijken.

Gratis aanmelden

Voor meer informatie kunt u terecht op www.renovatiebeurs.nl. Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om u gratis aan te melden? Klik dan op de onderstaande link. Uiteraard hopen wij u te mogen begroeten in de stand (5.D030) van De Variabele.

De Variabele is een innovatiecentrum en uitvoeringsorganisatie voor vastgoedonderhoud. Wij helpen woningcorporaties in heel Nederland om de match te maken tussen onderhoud en strategisch voorraadbeheer. Samen met u geven we toekomst aan bestaand bezit.