We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

[flexy_breadcrumb]

Innovatie: Vastgoed Levensweg

Op 15 juni vond in CineMec Nijmegen een Renda-evenement plaats. Daar presenteerden we onze serious game Vastgoed Levensweg. Vastgoed Levensweg neemt u mee op reis van de initiatiefase naar de definitiefase in vastgoedprojecten. Het is een instrument dat u richting en handvatten geeft om uw eigen route naar het beste projectplan te bepalen. Vastgoed Levensweg maakt het proces voor iedereen inzichtelijk en begrijpelijk. Daardoor kunnen we sneller met elkaar communiceren en van elkaar leren. U maakt – samen met ons – het projectplan dat naadloos aansluit bij uw doelstellingen.Lees hier het hele verslag van het Renda-evenement.

Of bekijk de brochure Vastgoed Levensweg. U kunt ook op onze website terecht.

Innovatie levensweg

Meer weten over Vastgoed Levensweg? 
Neem dan contact op met Nol Rijken
(nrijken@dev.devariabele.nl | 06 – 22 37 94 91)
of
Ludwig Smits (lsmits@dev.devariabele.nl | 06 – 51 32 61 87).
Zij vertellen u er graag meer over!

Toegevoegde waarde

De Variabele heeft niet alleen brede expertise in onderhoud (werkkracht) – we helpen u ook graag met innovatie en vastgoedadvies (denkkracht). Zo ontwikkelen we samen met u vernieuwende onderhoudsconcepten en klantvriendelijke bewonerscommunicatie. Met innovatieve producten en diensten optimaliseren we al jaren onze samenwerking met onze klanten en collega-bedrijven. Samen werken we aan beter, klantvriendelijker, duurzamer én leuker onderhoud van vastgoed.

Training Vastgoed Levensweg
Vanaf september starten we met de eerste trainingen voor de Vastgoed Levensweg en SMILE bij collega’s en opdrachtgevers. We geven deze trainingen in company, aan kleine groepen. Zo willen we de kwaliteit en toegevoegde waarde van de Vastgoed Levensweg zo goed mogelijk overbrengen. Met uw kennis en ervaring vertalen we uw initiatief naar een onderbouwd en solide plan.

Arie variabele

Fijne vakantie

De vakantieperiode staat alweer voor de deur. Tijd om even bij te komen, met aandacht voor familie en vrienden. De Variabele wenst iedereen alvast een heel fijne vakantie. We hopen dat we u in augustus weer fris en vol nieuwe, goede ideeën terugzien!