De Variabele Beeldbank 07-2017

Loyaal, betrokken, verbinden, vindingrijk en plezier: dat zijn de kernwaarden van De Variabele. Met deze kernwaarden bieden we kwaliteit en zekerheid voor onze klant en onze medewerkers. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een organisatie met ruim 150 vaste medewerkers, verdeeld over locaties in Nijmegen, Elst, Doetinchem, Duiven en Veenendaal.

 

Voor de regio Doetichem zijn we op zoek naar:

ALLROUND VAKMENSEN, TEGELZETTER-STUKADOOR, TIMMERMAN (m/v)

Een van de specialiteiten binnen De Variabele is het uitvoeren van dagelijks- en mutatieonderhoud. Voor ons team in Doetinchem zijn we op zoek naar (allround) vakmensen.

We zoeken vakmensen die allround, communicatief vaardig en klantgericht zijn. Ben je tegelzetter/stukadoor of timmerman? Of nog beter, beheers je al deze disciplines? Dan ben jij wellicht de allrounder die we zoeken.

We bieden je een dienstverband bij De Variabele, een eigen bedrijfsauto en veel contact met mensen in een wisselende omgeving. Je werkt in een klein sociaal team waarbij de focus ligt op het servicegericht werken. We hebben het werk zo georganiseerd dat je veelal in je eigen omgeving werkzaam bent. Lange reistijden komen daarmee nauwelijks voor!

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Rolf Rüthers, rruthers@dev.devariabele.nl, 06 – 53 411 341 of met Ingrid Meijer (personeelszaken@dev.devariabele.nl, 06 – 20 59 87 40).

De Variabele is een innovatiecentrum en uitvoeringsorganisatie voor vastgoedonderhoud. Wij helpen woningcorporaties in heel Nederland om de match te maken tussen onderhoud en strategisch voorraadbeheer. Samen met u geven we toekomst aan bestaand bezit.