We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

[flexy_breadcrumb]

Met vastgoedservice zijn we dagelijks actief om vastgoed in goede conditie te houden. Het gaat ons echter om veel meer dan alleen de spreekwoordelijke stenen. We besteden niet voor niets veel tijd en aandacht aan de bewoners en gebruikers van dit vastgoed. Een prettige en gezonde woon- en werkomgeving brengt een mens nu eenmaal meer blijdschap en een prettig gevoel.

Naast de projecten en opdrachten die wij gedurende het gehele jaar uitvoeren heeft voor ons één werkdag een speciale betekenis. Op de eerste vrijdag van februari in 2018 begint voor ons een nieuwe traditie. Dit wordt de dag waarop we ons jaarlijks inzetten voor de maatschappij. Op deze dag zetten onze medewerkers zich geheel belangeloos in voor bijzondere onderhoudsprojecten tijdens De Variabele Doet!

Vanuit ons werkgebied selecteren we projecten met een bijzondere betekenis en dragen we bij aan de prettige leefomgeving van bewoners en gebruikers. Hierbij zijn we vooral op zoek naar projecten voor kwetsbare doelgroepen die zonder dit initiatief niet uitgevoerd worden.

Op vrijdag 2 februari zijn we op 8 projecten actief. In Terborg wordt de voormalige Jorisschool het nieuwe thuis voor statushouders. We gaan hen helpen bij het schilderwerk aan hun nieuwe woonruimte. In Nijmegen wordt op vijf locaties gewerkt. Een kapel, die dienst doet als ontmoetingsruimte voor jongeren (Iriszorg Vince), maken we gezelliger, de kantine van het werkbedrijf Rijk van Nijmegen gaan we schilderen, evenals een aantal kamers in het Ronald Mc Donaldhuis. In de brede school voorzien we een klaslokaal van aftimmeringen en gordijnen in de snoezelruimte. Voor wooncomplex de Terra maken we een afdak in de buitentuin. In Arnhem krijgen 3 etages van verpleeghuis Heijendaal een frisse nieuwe uitstraling en in Driebergen maken we een nieuwe vloer en keuken in een dagbestedingsruimte.

Allemaal projecten waarmee wij op 2 februari 2018 de wereld weer een beetje mooier willen maken.

Dit alles met medewerking van onze eigen vakmensen en een bijdrage van vele partners. Een greep uit de partijen die dit initiatief mede ondersteunen met hun bijdrage (in willekeurige volgorde): Skyworks, Copperant de groenste verf van Nederland, Hormes Bouwmaterialen, Bouwcenter Filippo, Verag vloersystemen, Van Wijk verven, XLWood, Wijzonol bouwverven, Sigma coatings, Ventimon technisch installatiebedrijf, Gaertner woninginrichting, Werkbedrijf Rijk van Nijmegen en Jellema afbouw.

De Variabele is een innovatiecentrum en uitvoeringsorganisatie voor vastgoedonderhoud. Wij helpen woningcorporaties in heel Nederland om de match te maken tussen onderhoud en strategisch voorraadbeheer. Samen met u geven we toekomst aan bestaand bezit.